2014. február 3., hétfő

HAVI KEDVENCEK | Január


1. Balea krémes-olajos bőrradíros tusfürdő alma és fahéj illattal - Forralt bor. Megszagolom és ez ugrik be rögtön. Fürödhetek is vele? Még jobb, KELL. Nem teljesít rosszul, nekem egy picit aprócskák a szemcsék benne, de elboldogultam vele, az egyetlen problémám csak annyi, hogy limitált. :(

2. The Body Shop Moringa testvaj - Ebben a januári tavaszban annyira vágytam a virágos illatokra, hogy a moringás testvajat ki sem lehetett venni a kezemből, hihetetlenül imádom az illatát, nem is tudom szavakkal leírni mennyire fenséges. Órák után is érzem magamon ezt a finom akácos aromát és nem utolsó sorban pihe-puha a bőröm is tőle, de ezt az eddigi TBS testvajaknál meg megszokhattam.

3. Lanvin Eclat d'Arpége parfüm - Egy nagyon kedves ismerősömtől kaptam ezt a kincset, mondanom sem kell, hogy azonnal szerelem szövődött köztünk. Én hajlamos vagyok az üveg alapján ítélni, hát engem egyből meggyőzött ez az irizáló lilás színvilág, meg a gyöngyös selyemszalag... Kicsit karácsonyfadíszre emlékeztet. :) Az illata nagyon gyengéd virágos-gyümölcsös, igazi tavasztündérnek érzem magam ha viselem. Szokták rajtam dicsérni, úgyhogy azt hiszem még nagyon sokáig jóban leszünk.

4. Garnier micellás arctisztító víz - Igen, novemberben az egekig magasztaltam a L'Oreal micellás vizét, de azóta a Garnier polcain is megjelent egy hasonló termék. Árban nagyjából egy kategóriában mozognak, viszont ebben kétszer annyi van, így nálam ő nyert. Ha jól tudom egyébként az összetevők teljesen megegyeznek, így ugyanazt nyújtja mindkét verzió. Szeretem. :)

5. H&M nyaklánc - Amióta ősszel kikerült az állványokra ez a nyaklánc, azóta vágyom rá és szerencsémre sikerült még decemberben lecsapnom rá potom 1500Ft-ért akciósan. Sok-sok pici pegazus?! Vicceltek? IMÁDAT. :)

3 megjegyzés :

  1. Kicsi pegazusos nyaklánc? Ahwww♥

    VálaszTörlés
  2. Azt az almás-fahéjas radírt még egyszer sem láttam nálunk, de majd ma megint megpróbálom, hátha... A moringa-rajongásodat pedig megértem, engem is elvarázsolt :-)

    VálaszTörlés
  3. Ó, az a nyaklánc de édes! :D Bár nem, hiszem, hogy hordanám, de cuki. :D

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás