2014. február 5., szerda

SWATCH | China Glaze: Red-y & Willing

Ez a szexi kis lakkocska a China Glaze: Autumn Nights nevű kollekciójával érkezett a Nailland pultjára és már első körben kacérkodtam a gondolattal, hogy megszerzem magamnak. Na de ezért ugye nem hibáztattok, hát nézzétek milyen meseszép már az üvegben is! :)


A CG lakkok üvegei megmondom őszintén nem a tartoznak a kedvenceim közé, kicsit ormótlanok, viszont ami bennük van, abban még nem sikerült csalódnom. Az ecsetre azért külön felhívnám a figyelmet, ez a tipikus oldschool, hosszúkás és vékony ecset, de meglepően jól működik a gyakorlatban, úgyhogy erre nem lehet panasz.

A színe? Hát a színe az meseszép. Egy nagyon finom kis bordó, huncut ciklámen fénnyel, amitől az egész olyan kis kacér lesz... odáig vagyok érte. Nagyon régóta vadásztam hasonló árnyalatot, egyszerűen imádom viselni, igazi kis önbizalombomba, ha a körmömön van.


Az a helyzet, hogy már az első réteg is annyira pigmentált és olyan csodásan fed, hogy MAJDNEM hagytam önmagában, de azért még mindig tartom, hogy egy réteg lakk még nem lakk, felcsusszant a biztonság kedvéért még egy réteg. A tartóssága nálam nagyon meggyőző, hipp-hopp meg is száradt és végtelenül elégedett vagyok vele minden szempontból.

Az ilyen állagú lakkokért képes lennék arcpirító összegeket is kiadni, mivel annyira jók, tartósak, de szerencsére a China Glaze abszolút a megfizethető kategóriában van a maga 1490Ft-os árával. Én érzem, hogy ezzel a színnel egy életre szóló barátságot kötöttem, rég éreztem ilyen kötődést körömlakk iránt. Örök kedvenc marad. :)


8 megjegyzés :

 1. Az első, és eddig egyetlen (hüpp-hüpp) Nailland látogatásomra úgy érkeztem, hogy ez a lakk mindenképp kell. Erre nem volt készleten. :( Nagyon sajnáltam, mert gyönyörű szín! Egyszer még biztosan beszerzem! :)

  VálaszTörlés
 2. Szép kis lakk, pedig én nem is vagyok egy nagy pirosas/bordós :)

  VálaszTörlés
 3. nagyon gyönyörű! : ) <3 értem miért nem tudtad ott hagyni. nekem is pont ma csusszant egy CG lakk a 'kosaramba', a Flock together elnevezésű darab.

  VálaszTörlés
 4. Nekem is egy CG lakk adta meg a szeretemapiroslakkokat-életérzést, mert egészen addig nem volt olyan vöröske, ami komoly érzelmeket tudott volna kiváltani belőlem :D
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás