2014. február 7., péntek

The #2 Birthday ♥

Pontosan ma két éve, hogy úgy döntöttem: blogger leszek. Bár akkor még nem is tudtam, hogy milyen fontos része lesz az életemnek ez a blog és mennyi jó dolgot és hány új embert és élményt hoz majd magával, akkor is éreztem, hogy igen, ez egy jó döntés lesz. Ma már pontosan tudom, hogy ez volt talán életem egyik legjobb döntése. Egy kis nyáladzós visszaemlékezős poszt következik az elmúlt időszakról, köszönöm, ha elolvassátok!


A tavalyi születésnapi posztban már leírtam, hogy hogyan is kezdődött el a történet, most inkább az elmúlt egy évről beszélnék nektek. 2013 első fele borzasztó nehéz volt. Minden amit biztosnak hittem eltűnt az életemből, minden amibe kapaszkodtam hirtelen rettentő instabil lett és nem egyszer csúszott ki a lábam alól a talaj. Ebből ti talán csak annyit érzékeltetek, hogy megcsappant a bejegyzések száma nyáron, nem is akarom tovább ragozni az eseményeket. Nagyon gondolkodtam rajta, hogy a abbahagyom az írást. Aztán varázsütésre kezdtem felépülni és legszívesebben megcsapkodtam volna magam, hogy egyáltalán eszembe jutott, hogy befejezzem a blogolást.

Az év második felében csak úgy áradt felém a tőletek jövő szeretet és olyan dolgok történtek, amikről két éve még csak álmodni sem mertem. Óriási elismerésnek érzek minden meghívást sajtóeseményekre, minden csomagot tesztelésre váró termékekkel, de ez igazából az egész semmit sem érne, ha ti, kedves olvasóim nem lennétek.


Tavaly is így, gondoltam idén miért legyen másképp, úgyhogy itt egy elég tömény összefoglaló a 2013-as eseményekről... Nem is gondolná az ember, hogy ennyi minden történik! :)

Februárban belekezdtem az Inspired by... sorozatba, márciusban megtudhattatok rólam 35 random dolgot és óriási örömömre bekerültem a Nail Club csapat tagjai közé. Az áprilist a Manikűrvadász első fordulójával nyitottam, megmutattam mi van a táskámban, megkaptam életem első homoklakkját, részt vettem a 3 az 1-ben kihívásban és volt még időm egy Beauty tag-et is kitölteni. Május első hetében minden nap játszottunk egy körömlakkért, csináltam egy nagyon klassz neon manikűrt és engem is beszippantott az Ebay, leadtam életem első rendelését. Nyár elején megkerestem néhány lakk hasonmását, és én voltam a házigazdája a Manikűrvadász 2. fordulójának. Júliusra kész lettem a swatch project-tel, hogy aztán az augusztust egy kiadós magyarázkodással kezdhessem, majd egy új rovatot indítottam, Dear Diary... névvel. Szeptemberben rendezték meg az első Blogger Shopping Day-t, ahol csodás kiegészítőket zsebeltem be. Október 10-én megnyílt a lakkimádók Mekkája, a Nailland, így én is kipróbálhattam a körömlakkok királynőjét. A hónap végén ismét hivatalos voltam a Primőr Kft. bloggertalálkozójára, novemberben pedig esélyes lettem, hogy bekerüljek a Glamour Woman Of The Year idei jelöltjei közé. A tél első napján belevágtam a The Getting Ready for Christmas Challenge-be és kaptam néhány gyönyörűséget a Born Pretty Store-tól. Hála a szavazataitoknak, végül bekerültem a Glamour WOTY 5 legjobb bloggere közé, a hónap végén pedig egy ünnepi poszttal készültünk a Nail Club második születésnapja alkalmából. Az új évet szokás szerint a kedvencek összegyűjtésével indítottam, 23-án pedig megjelent életem első interjúja nyomtatásban. A hónap végén leforgattunk a Glamour WOTY gálára egy kisfilmet, tegnap pedig azok között lehettem, akik részt vettek a Scholl sajtótájékoztatóján. 

Egészen hihetetlen, hogy mennyi minden történt egy röpke év alatt... Ami a felsorolásban nincs benne, de számomra nagyon fontos, hogy úgy érzem sok bloggerrel sikerült talán egy kicsit szorosabbra fűzni a kapcsolatot. Remélem, hogy ez a jövőben még tovább fokozódik, hiszen ők is rengeteget inspirálnak és biztatnak, temérdek szeretet jön tőlük is.


A születésnap tiszteletére most ismét új fejlécet kreáltam, így ez már a harmadik  blog történetében. Remélem, hogy tetszik nektek, őszintén szólva én imádom, azért is ragaszkodom ehhez a koncepcióhoz.Rengeteg tervvel és inspirációval folytatom tovább a blogolást, nagyon remélem, hogy ezután is velem maradtok! Köszönöm nektek.

18 megjegyzés :

 1. Nagyon boldog blogszülinapot! :)

  VálaszTörlés
 2. Boldog boldog blogszülinapot, köszönjük, hogy vagy nekünk és gratulálok a sikereidhez, csak így tovább ♥ Én személy szerint nagyon szeretem ezt a fejlécstílust, így örülök, hogy ismét maradtál ennél a koncepciónál és csak a képeken változtattál, ez a design már annyira TE vagy számomra :3

  VálaszTörlés
 3. nagyon boldog blogszülinapot!:)) nagyon tetszik így is a fejléc és gratulálok az eddig elért sikereidhez:)

  VálaszTörlés
 4. Boldog blogszülinapot és további sikereket kívánok! :))

  VálaszTörlés
 5. nagyon boldog blogszülinapot és csak így tovább! örülök, hogy folytattad és nem adtad fel, hiszen te is azok közé a bloggerek közé tartozol, akik miatt elkezdtem én is a saját blogomat. :)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon boldog szülinapot!
  Tetszik az új fejléc, sokkal színesebb és összhangban is vannak a képek. :) Persze eddig is, de most ez így nagyon összeállt. :)
  Nagyon szépek a manikűrjeid, mindig letisztult és csodás képeid vannak. :)
  Gratulálok az eddigi sikereidhez!

  VálaszTörlés
 7. Nagyon boldog születésnapot! :) Örülök, hogy blogolsz, és hogy én is, és hogy összesodort bennünket az élet, még ha elég távolt is vagyunk egymástól az év nagy részében. :D <3 De azért ha megyek haza jönnöd kell velem Naillandezni!!!
  <3 :)

  VálaszTörlés
 8. Itt is sok boldog blogszülit kívánok! :) Kívánom, hogy továbbra is sok sikert és örömöt hozzon Neked ez a blog! :) Ahogy nekünk olvasóknak is, főleg a csodaszép lakkozásaid! És külön öröm volt, hogy a kis kihívásomat is említetted az összefoglalóban ^^

  VálaszTörlés
 9. Boldog blogszülinapot kívánok, még sok ilyet! ;) Szuper az új fejléc, pont kellően újult csak meg (és maradt a régi :))

  VálaszTörlés
 10. Boldog blogszülinapot, én el is felejtettem, hogy az enyém is most lett 2 éves :D

  VálaszTörlés
 11. Boldog szülinapot blogocska. :) Az egyik legigényesebb, legszínvonalasabb magyar körmös blog a Tied, gratula. ;)

  VálaszTörlés
 12. Nagyon boldog blogszülinapot! :) <3

  VálaszTörlés
 13. Boldog bogszületésnapot, és még sok ilyet! :-)

  VálaszTörlés
 14. Gratulálok a sikerekhez, és a két évhez! Csodás az új fejléc, nem csodálom, hogy ragaszkodsz a koncepcióhoz, mert nagyon jól néz ki. :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás