2014. február 3., hétfő

ÚJDONSÁG | Catrice: Luxury Lacquers

AZTAK*RVA. Igen, ez csusszant ki a számon amikor először megláttam ezeket a lakkokat, belehalok olyan szépek. Nem és nem, nem vagyok hajlandó elfogadni a tényt, hogy "na azért ez túlzás". Nem az. Pont. Ekkora meglepetést még sosem okozott a Catrice és konkrétan mind a 24 darab körömlakkot akarom, követelem ide most azonnal és el se raknám őket, hanem vennék egy külön vitrint amibe szépen betenném őket és a szomszéd Józsi bácsit is áthívnám, hogy NÉZZE MEG MILYEN GYÖNYÖRŰEK. Vannak csillámosak, homoklakkok, holo hatásúak és duokrómok és aki nem talál legalább egyet amiért ölni tudna a Catrice pult előtt valamelyik drogériában, az inkább zárja be az internetet mára. :D Ugye lesz itthon? Ugye ugye ugye lesz?


BRIGHTsmaid, Glitz Carlton, Glitterama, The Big Bling Theory


Walk Of Glitters, Glitters Are A Girl's Best Friend, Sweet Glitzteen, Glitter Me If You Can


100 perSand Real, Maliblue, Sandhopper, PLUMbeach


Strawberry BAYquiri, It's a PINKini World, TropiCoral, Waikiki Beach


Holo Manolo, ApHolo 7, Holo In One, Plum Me Up Scotty


Chromeo & Julia, Chromit & Miss Pinky, Salmon Salmon But Different, C(h)ome Leon

13 megjegyzés :

 1. Én a swatchokat várom már róluk nagyon :)

  VálaszTörlés
 2. Sajnálom, hogy én hozom a rossz hírt, de nem lesznek itthon :(( Viszont Hollandiában igen ;))

  VálaszTörlés
 3. nem lesz. :( pedig olyan szépek..

  VálaszTörlés
 4. Én azt olvastam róla, hogy nálunk állítólag nem lesznek... de még bízom benne, hogy hátha nem így van, és téves infó volt... a szívem szakadna meg...

  VálaszTörlés
 5. Sajnos nem lesz nálunk!
  http://www.nihrida.com/2014/02/preview-catrice-luxury-lacquers-limited.html
  A poszt végén ott van, hogy hol lesz kapható.
  Available in Germany, Austria, Switzerland, Slovakia, Slovenia, Croatia, the Netherlands, Belgium, Russia, Tunisia, Thailand, India, and Myanmar.

  VálaszTörlés
 6. Valamelyik oldalon írták, hogy hol lesz kapható, és sajnos Magyarország nem volt köztük. :(

  VálaszTörlés
 7. Nem lesznek itthon. Én legalábbis ezt olvastam.

  VálaszTörlés
 8. A csillámos lakkok tetszenek, ahogy a holo lakkok is. A sand lakkok most nem fogtak meg. De majd élőben megnézem őket, ha nem is Magyarországon Ausztriában igen. :)

  VálaszTörlés
 9. Oh édes Istenem, látnom kell élőben is, mert a mostani lakkok elég elszomorítóak, szóval irány mondjuk Horvátország, de mehetünk akár Szlovéniába is :D

  VálaszTörlés
 10. Sziasztok!
  Tenyleg gyonyoruek ezek a lakkok. :) Hollandiaban elek, es ha valakinek nagyon faj ertuk a szive, szivesen kuldok a postazasi koltsegek es a lakk ara fejeben. Most jottek ki, limitalt kiadasban. En nem tudtam ellenallni nekik, valoban mesesek!
  Most nagy leertekelesek vannak, 5 euroert adnak 2 db-ot, az eredeti 3,59 euros ar helyett. Ha barkit erdekel, irjon a blogomra: oranjenagellak.blogspot.nl.

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás