2014. február 11., kedd

ÚJDONSÁG | China Glaze: Sea Goddess

Sand lakkokból sem lesz hiány a China Glaze-nél idén, és garantálom, hogy aki szerelmes ebbe a finisbe, azt ezek az árnyalatok is megbabonázzák majd. Nálam legalábbis az a nagy helyzet, hogy a halványzölden kívül az összeset elfogadnám, szeretném és babusgatnám, annyira gyönyörűségesek. Talán így üvegben, első ránézésre átlagosnak tűnhetnek, no de lessétek csak meg a swatchokat... UGYE? Meseszépen csillognak és hihetetlenül különlegesek, nagyon eltalált kollekció lett ez úgy gondolom. Na ki lett szerelmes? :)


Sand Dolla Make You Holla, Wish On A Starfish, Shell We Dance


Tail Me Something, Tail Me Something, Teal The Tide Turns

9 megjegyzés :

 1. A Sand Dolla Make You Holla a kedvencem a minták alapján, de mindet elfogadnám: :)

  VálaszTörlés
 2. Nekem a Tail Me Something a kedvencem *-*

  VálaszTörlés
 3. Jesszusom a "Teal The Tide Turns" elképesztően szép, de a többi sem kutya :)!!!

  VálaszTörlés
 4. a Sand Dolla Make You Holla és a Wish On A Starfish néz ki a legjobban szerintem. ha élőben is ilyen szépek lesznek, akkor könnyen lehet, hogy új tagokkal bővül majd ismét a kollekcióm :)

  VálaszTörlés
 5. A kéken és a lilán kívül ide is jöhet mind! Ezek legalább tényleg olyanok is, mint a homok, valahogy egységesebb állagúak, mint sok másik :-)

  VálaszTörlés
 6. Sand Dolla Make You Holla az új szerelmem. :D Alig várom, hogy elérhető legyen a Naillandnél. :))

  VálaszTörlés
 7. Pont tegnap osztottam meg azt a swatch-os képet és ugyanígy vagyok vele én is, hogy mindet elfogadnám :D Gyönyörűek :)

  VálaszTörlés
 8. A zöldre beneveznék ám, mert ránézve én máris a tengerparton érzem magam! :)
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás