2014. március 24., hétfő

DEAR DIARY... | A Glamour-sztori

Azt hiszem éppen itt az ideje összeszedni a gondolataimat az elmúlt hónapok eseményeivel kapcsolatban, hiszen rengeteg dolog történt, a blogon viszont mégis csend volt. Most hogy vége ennek a pozitív értelemben vett őrületnek, kifújtam magam és kezdenek visszaállni a dolgok a helyükre, tisztábban látom a történteket, tudok róluk számotokra is érthetően nyilatkozni. :)


Az egész történet úgy kezdődött, hogy a blogom neve felkerült a lehetséges jelöltek listájára. Valamilyen csoda folytán a szavazataitoknak hála bekerültem az öt végleges jelölt közé, ami egyébként még mindig hihetetlen, mert olyan blogokat előztem le, akiknek úgy érzem nagyobb helyük lett volna ebben a versenyben. És ez most nem a saját magam lealacsonyítása, nagyon jól tudom hol van a helyem a "blogtársadalomban" és én nagyon is jól érzem itt magam, de lássuk be, ez egy elég nagy ugrás volt.

Éreztem én már az elején is, ezért volt rajtam akkora nyomás mikor bárki kérdezősködött a dologról, abszolút nem éreztem, hogy nekem itt lenne a helyem, nem éreztem késznek az oldalt egy ilyen megmérettetésre. Talán fel is tűnt nektek, hogy a szavazás alatt nem is kampányoltam, talán kétszer ha kiírtam, hogy szavazzatok rám. Az ilyen szavazós dolgokat nem is szerettem soha, bár az tény, hogy másképpen elég nehezen mérhető, hogy kit kedvelnek leginkább az emberek. Amiről én írok, az viszonylag egy szűkebb réteget érint csak, így nem is vártam el, hogy majd most én itt bárkit megelőzhetek, főleg olyan embereket, akiknek már-már az életük a blogolás. Egy ilyen díj úgy gondolom, hogy a megtiszteltetés mellett felelősséggel is jár, és ez a blog (meg én se), nincs még felkészülve rá. :)

Ezek a sorok valószínűleg veszettül hálátlannak tűnnek, de szeretném, ha megértenétek, nem erről van szó. Pont az ellenkezője: életemben nem voltam még soha ilyen hálás. Ez a lehetőség most nem nekem szólt, de ez abszolút nem jelenti azt, hogy ne nyitott volna ajtót más izgalmas lehetőségeknek. Megismert sok ember, de ami fontosabb, én is megismertem rengeteg érdekes embert, akik végig inspiráltak ezen az úton, adták alám a lovat, dicsérték amit csinálok és biztattak, hogy abba ne merjem hagyni, mert KIRÁLY. Jelentem: nem szándékozom abbahagyni, sőt. :) Életem legizgalmasabb szakaszán vagyok túl, jelenleg kirobbanni készül belőlem a felgyülemlett kreativitás és inspiráció, úgyhogy zakatolunk tovább és várom, mit sodor elém az élet legközelebb.

A díjátadóról írnék még egy pár szót. Gyakorlatilag ez előtte lévő hetet végigizgultam, nem nagyon tudtam semmi másra gondolni. Amúgy is olyan típus vagyok, aki nagyon rápörög minden apróságra és bolhából elefántot csinál. Persze teljesen felesleges volt aggódni, mert nagyszerűen éreztem magam, együtt buliztam olyan emberekkel, akikről nem is gondoltam volna, hogy valaha egyáltalán összesodor minket az élet. A ruhámat Tomcsányi Dóri készítette, külön nekem, a fekete anyagból, a táska is tőle, amiért elmondhatatlanul hálás vagyok, mert imádtam mindkettőt. Az ékszereket és a cipőt én választottam, éljen a kényelmes telitalpú, akinek hála majdhogynem az egész éjszakát kibírtam cipőcsere nélkül.
Igazi Hamupipőke-sztori volt az a nap, leszámítva hogy a cipőcskémet nem hagytam el sehol... :) A sminkemet az Avon sminkese, Kátai-Pál Edina, a frizurámat pedig a Joico mesterfodrásza, Kurucz Edina készítette el. Mindketten tündérek voltak, megnyugtatták az izgatott kis lelkemet készülődés közben. :) A körmömet természetesen én csináltam meg, lesz róla külön bejegyzés is.Még egyszer óriási köszönet mindenkinek, aki bármilyen módon támogatott ebben a kalandban, óriásiak vagytok, mindannyian, olvasók, család, barátok, mindenki, aki akár egy pozitív gondolatot hozzátett ehhez az élményhez. 
Nélkületek sehol sem lennék.8 megjegyzés :

 1. Én nagyon örültem és drukkoltam neked!!
  Örülök, hogy a ruhahelyzet ilyen jól megoldódott, a táska is szuper!!! Gratu!

  VálaszTörlés
 2. A rucidról úgy látnék még képeket :)

  VálaszTörlés
 3. Ingrid... nekünk te voltál a legjobb és büszke vagyok rád hogy eljutottál idáig, mert ez nagy szó.. nagyon sok munkád van benne.
  Ne is hagyd abba, amit csinálsz, mert jóóó vagy, nagyon sokan kedvelnek és sokakat inspirálsz. Úgyhogy hajrá....én pedig melletted vagyok....

  ...csak fesd már ki a körmömet! :))
  Szeretlek... Mamó <3

  VálaszTörlés
 4. Sajnálom, hogy végül nem te nyertél, de nagyon örülök, hogy a fináléban részt vettél! :) A ruhával én is szívesen látnék még képeket. :)
  Ja, és csodás volt a manikűröd!!! <3

  VálaszTörlés
 5. Szuper lehetett, szívesen néznék még képeket a ruhádról, hajadról, sminkedről közelebbről is, mert így messziről is szép mind, hát akkor közelről milyen lehet! :)

  VálaszTörlés
 6. mókás lett a körmöd, tetszik. ahogy a ruha és táska kombó is, nagyon jó választás volt! :)

  VálaszTörlés
 7. Szerény véleményem szerint, több negatív tapasztalattal a nyertes lányokat illetően (ha már ők is debreceniek...) a lehető legrosszabb választás volt, hogy ők nyertek. Szurkoltam Neked, bár megjósolhatónak tartottam, hogy sajna nem nyersz. Ettől független ügyes voltál, klassz voltál, szép voltál, és a körmöd mesés. :)

  VálaszTörlés
 8. Nagyon gratulálok, hatalmas élmény lehetett! :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás