2014. április 30., szerda

HAVI KEDVENCEK | Április


1. Head&Shoulders Anti Hair Fall sampon - A márka samponjait már évezredek óta használom, még mindig tökéletesen elégedett vagyok velük, bár az illatokra hamar ráunok. Most ez a típus jött szembe, nagyon kellemes illata van és azt ígéri, hogy segít csökkenteni a haj töredezettsége miatt kialakuló hajhullást. Ebből nem tudom mennyi igaz, hosszútávú tapasztalatokkal nem rendelkezem, bár szerencsére ezzel a problémával nem is küzdök kifejezetten.

2. Treacle Moon testápoló tej - A Müllerben bóklászva akadtam rá erre az apróságra testápolók és kézkrémek között, rögtön megfogott ez az édes kis pumpás kiszerelés, valamint a flakonon lévő német szöveg. Megszaglásztam és fejvesztve rohantam vele a pénztárhoz, amit azóta sem bánok! Részletesebben is beszámolok majd róla egy külön bejegyzésben!

3. Manna 100% organikus kakaóvaj - Hónapok óta hű társam a kakaóvaj, ami a száraz bőrömre mesésen reagál, szinte azonnal táplálja és segíti a sebgyógyulást. Egy darabig nem kellett használnom, sajnos most megint aktuális, viszont még mindig kiválóan teljesít és eléggé megnyugtató, hogy teljes mértékben természetes.

4. Olivia fürdősó levendula olajjal - Bár eredetileg pancsoláshoz, a fürdőkádba szórva kellene alkalmazni, kád híján én lábápoláshoz vetettem be, hiszen a levendula és a só jótékony hatása a lábfejeken és érvényesül! Róla is hozok majd külön tesztet, mert nagyon a szívemhez nőtt már néhány használat után.

5. Claire's fülbevaló - Mindig akkora mázlim van és sikerül fillérekért kincsekre bukkannom, mikor nem is számítok rá! Ez a fülbevaló potom 300 Ft-ot kóstált, de annyira beleszerettem, hogy legszívesebben le sem venném! A karika fülbevalókkal nem mindig volt jó a viszonyom, de feltűzött hajhoz már szinte kötelezőnek érzem. :)

2 megjegyzés :

  1. A 2-es és a 4-es termék nagyon szimpi, majd jól körbenézek én is a Müllerben :-)

    VálaszTörlés
  2. Az angyalszárnyas füli nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás