2014. május 3., szombat

DEAR DIARY... | LG ARTCOOL press event


Kedd kora délután hivatalos voltam az LG új légkondíciójának, az ARTCOOL Stylist Inverter V sajtóeseménnyel egybekötött bemutatójára. Kicsit megszeppenve toppantam be a Zenit Hotel étterem részére, hiszen ismerős arcokat nem láttam. Aztán szerencsére Viki és Betty is megjelentek, így már nem is volt kérdés, hogy jó hangulatú lesz-e az esemény! :)


Miután helyet foglaltunk, megkezdődött az újdonságot bemutató előadás. Ez a formailag újragondolt készülék tökéletes kiegészítője lehet a lakás bármelyik részének, hiszen kialakítása miatt rendkívül sokoldalúan kihasználható az életünk kényelmesebbé tételének érdekében. Elhelyezés szempontjából az eddiginél sokkal nagyobb szabadságot enged meg, hiszen kecses alakjának, halk működésének és a háromirányú légáramnak köszönhetően bárhová felszerelhetjük. Különlegessége még a LED fénygyűrű, amely a színskála valamennyi árnyalatát képes otthonunkba varázsolni, így különböző színekkel, különböző hangulatokat érhetünk el.


A bemutató után finom olasz falatokkal vendégeltek meg bennünket, muszáj volt őket megörökítenem, annyira ínycsiklandozó volt minden! :)
A szervezők worksopokkal is készültek nekünk Dr. Fogassy Katalin színterapeuta, Molnár Eszter lakberendező és Geréb Gábor akusztikus mérnök közreműködésével. Nagyon sok érdekes dolgot tudhattunk meg, az én kedvencem a színekkel való játék volt, annyira felkeltette az érdeklődésemet a színterápia, hogy úgy döntöttem kicsit jobban is elmélyülök majd a témában.
Az esemény végén kis meglepetéssel készültek nekünk, mindenkit külön riksa várt, hogy az Erzsébet térre fuvarozzon minket, ahol egy hatalmas installáción bárki megtekintheti és kipróbálhatja az új légkondikat. Innen is köszönet a két srácnak, akik egy kis városnéző kerülővel vittek minket a helyszínre! Óriási élmény volt. ;)A szervezőknek is nagyon köszönöm a meghívást, igazán jól éreztem magam és rengeteg hasznos dolgot tudtam meg! Még sok ilyen eseményt. :)


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás