2014. május 10., szombat

TESZT | Treacle Moon testápoló tejek

A Müllerben való céltalan bolyongásaim általában ahhoz vezetnek, hogy találok valami veszettülcukit és akkor meg kell vennem és ki kell próbálnom. Legutóbb sem történt ez másképp, mikor a testápolási termékek között rábukkantam ezekre az édes kis krémekre.

Először a cukorkaszínük és a pumpás kiszerelésük fogott meg, aztán meg is szaglásztam őket és akkor már nem menekülhettem. Elsőnek az epreset hoztam haza, de nem sok kellett hozzá, hogy a gyömbéresért is visszatérjek. :)Ezek a kis tubusok 60 ml krémet tartalmaznak, de lehet belőlük kapni óriási kiszereléseket is, elsőnek azért inkább a kisebbeket választottam, jelenleg úgyis táskába dobós kézkrémként fognak szolgálni, arra meg tökéletes ez a méret. El sem hiszitek mennyivel könnyebb a krémezés a pumpás fejnek köszönhetően! Nem mehetek el szó nélkül a német felirat és a kedves fantázianevek mellett, megpróbáltam nektek nagyjából lefordítani:

One Ginger Morning
"Ébredj hercegnő, ki az ágyból... nyújtózkodom, beleásítok a párnákba és visszagondolok az álmomra... Kíváncsian várom az új napot."

The Raspberry Kiss
"Ez csak igaz szerelem lehet... titokzatos mosollyal beteszi a levelet egy borítékba - a most szedett százszorszépekből fűzött lánccal együtt."

Hát nem édes?!Az állaguk inkább vizes, mint krémes, ezáltal nagyon gyorsan beszívódnak. Nekem a két kezemre 2-3 nyomásnyi krém kell, ezt még kényelmesen el lehet oszlatni és nem hagy maga után ragacsos érzést. Nem hinném, hogy a téli időszakban elegendő ápolást jelentenének, viszont az enyhe időben is jól jön egy kis extra kényeztetés a szárazabb bőrnek, ezt a feladatot viszont ügyesen teljesítik. Ó, és az illatukról még nem is beszéltem... Rettenet édes, a málnásról valamilyen tejszínes-málnás desszert jut eszembe, de a gyömbéres is nagyon kellemes, határozottan érzek benne citromot is, így pont olyan az illata, mint a citromos Calippo jégkrémnek. Emlékeztek még arra? :) Van egyébként még rengeteg illat belőle, kókuszos, vaníliás, limonádés... tervben van, hogy mindegyiket kipróbáljam idővel!Azt kell mondjam, hogy nagyon közel kerültek a szívemhez ezek a termékek, az átmeneti időjárásban ennél több nekem nem is kell, isteni tartós az illatuk, hidratálnak, mi kell még? :) A maga 325 Ft-os árukkal szerintem abszolút versenyképesek!


4/5

5 megjegyzés :

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás