2014. május 4., vasárnap

ÚJDONSÁG | Sally Hansen: Pastels on Point

Hoztam nektek egy nagyon szép, üde kollekciót a Sally Hansen háztájáról. Ezek a tavaszi lakkok tökéletes kiegészítői lehetnek egy randinak, vagy májusi pikniknek, hiszen annyira elragadóak! Rendes swatchokat még nem találtam, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy ezek inkább fedőlakként használhatóak, mert nem annyira erős a pigmentáltságuk, hogy önmagukban is megállják a helyüket. Ennek ellenére szívesen megsasolnám őket közelebbről is. Nektek hogy tetszenek?


Take The Leap, Tulle Kit, Tutu Pretty


Cur-Tan Call, Don't Be Leo-Tardy, Pique Side

5 megjegyzés :

 1. Sally Hansen kollekciók szoktak Mo-n megjelenni egyáltalán?Mármint azon a pár alapszínen kívül.Én nem igazán találkozok velük,pedig imádom ezeket a lakkokat ,az ecsetük valami álom és gyorsan szárad,de van annyi lakkom így is, nem akarok még egy hatodik babarózsaszínt venni,csak azért mert SH :) Szóval valami különlegesebb színekre lennék kíváncsi tőlük.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, elég sok limitált kollekció volt már ahhoz képest, a Müllerekben szoktak lenni, de nem tudom, hogy őket is behozzák-e. :)

   Törlés
 2. fú, nagyon jól néznek ki :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem is nagyon tetszenek így első blikkre :)

   Törlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás