2014. június 10., kedd

DEAR DIARY... | Digital Divas 2014 bloggerkonferencia


Ma egy képes élménybeszámolóval készültem nektek a nemrégiben megrendezett Digital Divas rendezvényről, ahol a Cosmopolitan és az Avon közös versenyének győzteseit hirdették ki, illetve egész nap a bloggerkedés csínját-bínját osztották meg velünk a résztvevő előadók!


Az esemény gyönyörű helyszínen, a Budapest Music Centerben került megrendezésre, amely méltó otthont adott a színvonalas beszélgetéseknek. Az épületbe érkezve személyre szóló nyakpántot kaptunk, a helyünkön pedig toll és jegyzettömb várta, hogy megtöltsük az itt elhangzó inspiráló gondolatokkal! Rengeteg különböző témában hallhattunk előadást, engem legjobban Via, az Urban Eve bloggerének szavai fogtak meg, Lilu csodás volt műsorvezetőként, illetve Ördög Nóri is igazán tündéri volt a pocakjával! Bár a nap során az előadók közül sokakkal nem értettem egyet, összességében szuper tippeket kaptunk és úgy gondolom, hogy azoknak is tudtak újat mondani, akik már évek óta a "szakmában" vannak. :)
Az egész napos program természetesen több szünettel zajlott, a köztes időben ínycsiklandozó szendvicseket és süteményeket szolgáltak fel, valamint rendelkezésünkre állt végtelen mennyiségű finom kávé, amiért külön köszönet a szervezőknek! :) Volt lehetőségem megismerkedni olyan bloggerekkel közben, akiket már nagyon régóta követek, de személyesen még nem volt szerencsénk találkozni. Most is mindenkivel azonnal megtaláltuk a közös hangot és jó hangulatban telt az egész délután!
Végezetül a verseny győztesei átvehették a díjakat, ezúton is gratulálok mindenkinek! Távozáskor a közönség közül is mindenki kapott egy édes kis csomagot is, amiben két Avon sminktermék és az aktuális Cosmopolitan került. Én egy bronzosítót és egy mesés szájfényt kaptam, óriási köszönet érte, a jelölésért is, illetve azért, hogy itt lehettem! :)Fotók: Nádai Gábor

4 megjegyzés :

 1. Válaszok
  1. Bizony! Jövőre is érdemes lesz kinézni! :)

   Törlés
 2. Hű, biztos szuper volt. :)

  VálaszTörlés
 3. Biztos nagyon jó volt, egész nap csak ilyen képek záporoztak aznap az instagramomon. :D talán majd jövőre, most sűrű volt a program. :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás