2014. június 22., vasárnap

DEAR DIARY... | Essence 3 méteres állvány


Ma egy kis beszámolóval készültem nektek, ugyanis pénteken az Essence újdonságaival ismerkedtünk, és szombat reggel pedig a Corvin Müllerben felavattuk az első magyarországi 3 méteres állványt, roskadásig tele új termékkel, amik csak arra várnak, hogy új gazdáik használatba vegyék őket! Így már összesen kb. 3000 termék közül választhattok, ami egyedülálló a drogériás márkák közül! Lehetetlen üres kézzel távozni ennyi gyönyörűség láttán... :)

Először az Essence főhadiszállásán ismerkedtünk meg az újdonságokkal, kipróbáltunk a sok új terméket, amik nagy részébe én menthetetlenül bele is szerettem!Egy hatalmas habos tortával ünnepeltük meg a nagy eseményt és természetesen mindannyian egy jókora csomag újdonsággal távoztunk, de ezzel még nem ért véget, hiszen másnap reggelre hivatalosak voltunk a Corvin Müller drogériába.Nyitás előtt egy órával engedtek be minket a tett helyszínére, ahol mi láthattuk először a gyönyörű 3 méteres állványt. Először még egy lila lepel takarta a polcokat, aztán jó bloggerek módjára ünnepélyesen felavattuk és jól be is vásároltunk az új trendkiadás darabjaiból és az állandó szortiment termékeiből. :)Nekem konkrétan a szavam is elállt. Képzeljétek el, hogy egy rakás kisgyerek beszabadul a játékboltba, vagy menyasszonyok próbálják levadászni álmaik ruháját egy leárazáson az esküvői szalonban... na valahogy így rohamoztuk meg mi is az újdonságokat! :D A bőség zavara enyhe kifejezés arra az állapotra ami akkor elkapott bennünket... :)

Aki elvesztette a hitét a márkában az utóbbi időben, az is kicsit megremeg az állvány előtt, szerintem abszolút pozitív fejlődésen mentek át a termékek mind minőségben, mind praktikusságban. Elég hosszú kívánságlista kerekedett a fejemben annak ellenére is, hogy tényleg rengeteg dolgot kaptunk kipróbálásra, így mindenképpen lesz még néhány köröm az újdonságok ügyében... :)

Végezetül pedig egy kis üzenet nektek. Tudom, hogy sokan zúgolódtok amiatt, hogy miért csak egy Müllerben van ilyen, miért pont Budapesten, miért nem hoznak be szebb/több/jobb trendkiadást... Természetesen ezek abszolút jogos gondolatok, de higgyétek el, hogy a márka magyarországi képviselői mindent megtesznek azért, hogy az igényeket kielégítsék és folyamatosan azon vannak, hogy minél szélesebb körben tudják terjeszteni a termékeket. Nekünk ez apró lépésnek tűnhet, de az elsők között vagyunk, akiknél ez az óriási állvány megvalósulhatott és szerintem ez egy nagyszerű dolog. Az eddigi évekhez képest is egyre több limitált kollekciót hoztak be, folyamatosan terjeszkedtek és tényleg fontosnak tartják a vásárlók véleményét is. Én óriási piros pontot küldök ezért nekik és természetesen a köszönetemet, amiért személyesen is része lehetek ezeknek a pillanatoknak! :)

6 megjegyzés :

 1. De szuper :3 Biztos jó érzés lehetett az elsők között ott állni és benne lenni ebben az eseményben! Remélem megmutatod, mit kaptatok :P ;)
  Egyébként nem értem az embereket. Mindig csak panaszkodnak.. értem én, hogy így nincs mindenkinek könnyű hozzáférhetősége, de miért nem azt látják meg a dologban, hogy milyen szuper ez a 3méteres állvány, hanem azt, hogy nincs ez minden utcasarkon.. Bocsánat, csak annyi kommentet láttam az essence facebook oldalán és engem nagyon bosszantott ez a hozzáállásuk :/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bizony, szuper élmény volt! Örülök, hogy nem csak én látom így! A termékekről kedvences bejegyzésben fogok írni szerintem! :)

   Törlés
  2. ezzel én is nagyon egyetértek. szerintem szuper dolog, hogy egyáltalán bejött a 3 méteres állvány :) de az emberek sosem annak örülnek, hogy kapnak valami pluszt, hanem amiatt zúgolódnak, ami nincs. ez a hozzáállás tényleg szomorú..

   én viszont izgatottan várom a miskolci pultot, és megyek is pénteken rabolni róla :D :3

   Törlés
  3. Sajnos így van, azért én remélem, hogy többen vannak azok, akik türelmesek és pozitívabbak! :)

   A rablás körülményeiről majd tudósíts ;D

   Törlés
 2. Jó kis "buli" lehetett! :)
  Anno Németországban láttam a 3 méteres állványt, csak álltam és csodálkoztam, hogy mekkora. Az egyik felem azt mondta, hogy galádság, hogy nálunk nincs, a másik felem viszont helyeselt, mert így legalább kevesebbet költök :)
  Kíváncsian várom a véleményed az új termékekről! Én leginkább a satírozó ecsetre vágyom, amint tudok, lecsapok rá

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bizony jó! :))) A satírozó ecset engem élőben nem ragadott meg, ezért inkább megvárom róla a többiek véleményét, aztán ha úgy van én is be fogom szerezni! :)

   Törlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás