2014. július 13., vasárnap

STREET STYLE | A VOLT Fesztivál legszebb manikűrjei


Pár hét hallgatás után, most ismét visszatértem és időközben volt szerencsém kilátogatni "szigorúan munkaügyben" a VOLT Fesztiválra is, ahol feltett szándékom volt a blogra is anyagot gyűjteni. A napok alatt megkerestük a legszebb manikűröket a fesztivál területén, ebből láthattok most egy kis összeállítást! Ezt a rovatot egyébként állandónak tervezem, úgyhogy ne lepődjetek meg, ha valakit úton-útfélen leszólítok a körme miatt! ;)

Csenge (17)
Szuper színválasztás, cuki strasszok, imádtam ezt a manikűrt, abszolút átjött a nyári fesztiválhangulat, a rózsaszín árnyalat különösen megfogott.


Adél (26)
A narancsos színek nagyon elterjedtek voltak a fesztiválon, nem is gondoltam volna, de a 10. után már nem is számoltam, hányan választották ezt az árnyalatot. A neontól egészen a répasárgáig minden volt a palettán, ennél a manikűrnél a körömforma is nagyon megtetszett, csodaszép!


Réka (17)
Ez a köröm a klasszikus műkörmök hangulatát sugallta, nekem nagyon tetszett, hogy csillámos fedővel lettek kihangsúlyozva a cukorkaszínek, és hogy minden köröm kicsit másmilyen. Epres tejszínhab!


Zsuzsi (24)
Nem tudtam elmenni az egyszerű festések és a klasszikus színek mellett sem. A vörös körmök még egy fesztiválon is megállták a helyüket, nem véletlenül az egyik kedvenc választásom ez a szín. Tudni kell viselni, és ha ez megvan, akkor bármilyen ruhához, bármilyen eseményhez tökéletes választás.


Kitti (27)
Ezeket a körmöket már messziről kiszúrtam, annyira neon, annyira szemkápráztató! Nekem valószínűleg eszembe sem jutott volna lilát keverni a színek közé, de nagyon ütősen kiegészíti a többi árnyalatot. Az egyik kedvencem idén!


Szinti (23)
A metálkék lakkokhoz szoros érzelmi szálak fűznek, így muszáj volt a válogatásba raknom ezt a manikűrt is. Egyszerre észrevétlen és feltűnő. Csillagos ötös!


Petra (20)
Ez volt az első köröm, amit megörökítettünk, nagyon tetszett a fehér-arany párosítás, ezzel a körömformával meg a gyűrűkkel azonnal beleszerettem... Imádat!


Dóra (25)
A narancs mellett ez a meleg tónusú pink volt még nagyon elterjedt, minden második lány körmén ezt láttam, de nem is meglepő, szuper ez a szín. Nem is értem, hogy nekem miért nincs még itthon valami hasonló...


Dorothy (18)
Frissítő menta! Bár ez a szín inkább a tavaszi időszakban kedvelt, a nyár közepén, itt a VOLT-on is szuperül mutatott, rögtön kiszúrtam őt is.


Viki (24)
A 30STM fellépésétől mindenki lázban égett, ki is fogtunk egy rajongót, aki a körmén is felelevenítette a zenekart! Imádom az egyszerű, mégis kreatív megoldásokat, így ennek a festésnek is itt a helye.Fotók: Nádai Gábor

10 megjegyzés :

 1. Nagyon jó lett ez a poszt, szuper rovatnak ígérkezik! :)

  VálaszTörlés
 2. Jajjjj, ez nagyon tetszik! :D Ezután kedvet kaptam én is lerohanni az amszterdami szépkörmű társaságot! :D

  VálaszTörlés
 3. Nagyon tetszik, alig várom a következő ilyen posztot. :)

  VálaszTörlés
 4. Milyen ötletes volt megörökíteni ezeket :) Az a neonos átmenetes manikűr levett a lábamról, pedig nem is szeretem a neont, itt viszont annyira egyben volt az egész, hogy muszáj volt ámulnom :)

  VálaszTörlés
 5. Szuper volt a poszt, és természetesen a rovat is érdekelne! :) Én úton-útfélen megdicsérem más körmeit, ha megtetszik a manikűrjük; néha furán néznek rám, de általában örülnek, hogy valaki észreveszi :)

  VálaszTörlés
 6. De jó, nagyon tetszett az ötlet és a bejegyzés is ;)

  VálaszTörlés
 7. Nagyon tetszik ez a poszt :))

  VálaszTörlés
 8. De jó ötlet, jöhetnek még ilyen posztok! :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás