2014. augusztus 8., péntek

#newbeginning

Úgy látszik mindig nyáron jön rám az alkotói válság... az eddigi évek alatt mindig ebben az időszakban bizonytalanodtam el, hogy van-e értelme annak amit csinálok. Aztán persze megint jön egy váltás és újult erővel vetem bele magam a dolgokba, de mindig kell egy kis seggberúgás, hogy folytassam.

A mostani löket egy kicsit nagyobb dózisban érvényesül majd, ugyanis nagyon sok újdonságot tervezek a jövőben. Az egész koncepció sokkal átgondoltabb lesz és reményeim szerint nem lesznek olyan hetek, amikor bejegyzések nélkül árválkodik a blog. Az első lépés pedig egy új terep, ahol tiszta lappal kezdhetek.

Kapott a blog egy saját domaint, így mostantól egyszerűen a fckyeahprettynails.com címen is el tudjátok érni az oldalt. A blogger ide fog átirányítani mostantól minden olvasót. Nem tudom, miért nem előbb vágtam bele ebbe, hiszen tényleg imádom és komolyan gondolom amit csinálok, megérdemelt egy külön platformot. Szép lassan, jönnek majd a további változások, de hát ezt majd úgyis észre fogjátok venni.


Remélem velem tartotok az új úton is, nélkületek ugyanis nincs értelme.

2 megjegyzés :

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás