2014. augusztus 7., csütörtök

TESZT | Rowenta Volum'24 Respectissim hajtőemelő

Valószínűleg most elkerekedett szemmel néztek a bejegyzés címére és nem nagyon értitek, hogy mit keres egy körmös blogon egy hajformázóról készített teszt... Az az igazság, hogy úgy adódott, hogy lehetőségem volt kipróbálni ezt a terméket és mivel arra ígér megoldást, amivel én is küzdök, ezért úgy gondoltam talán érdemes lenne megosztanom a tapasztalataimat veletek is. Nyugi, nem avanzsálok szépségbloggá, ez most egy kivételes alkalom. :)

Na de miről is lesz szó? A Rowenta újdonsága ez a speciális hajtőemelő készülék, ami nem csak hogy hosszantartó és dús, de erőtől fénylő hajat is ígér. Hogy ebből mi igaz, azt a bejegyzés további részeiben fogom részletezni, de kezdjük először a szokásos dolgokkal. A készülék kialakítása finoman szólva is igencsak furcsa, ez persze csak azt hivatott elősegíteni, hogy könnyebben odaférjünk a hajtövekhez. Elég praktikus egyébként, mert össze is zárható, így a tárolása sem okozhat különösebb problémát. A dobozban helyet kapott meg két csatt is, amikkel az útban lévő tincseket félretűzhetjük, valamint természetesen a használati útmutató, ami lépésről-lépésre segít a frizuránk elkészítésében és több alternatívát is mutat különböző stílusok megalkotásához.Az egyedi melegített henger segíti megemelni a hajat úgy, hogy a hajvégekig dús hatást kölcsönöz. 170 fokra melegedik fel és az ionizáló funkciója miatt nem kell amiatt aggódnunk, hogy a hajunk "elektromos" lesz a használata után. Mikor bekapcsoljuk a készüléket, akkor a kis gomb elkezd villogni. Mikor ez abbamarad, akkor érte el a megfelelő hőmérsékletet és nekikezdhetünk a műveletnek. A legfelső tincseket leválasztva az alsóbb rétegekkel kezdjük a formázást. Amit szerettem benne, hogy miközben emeli a hajat, ki is egyenesíti, így nem kell még külön azzal is bajlódni és még több hővel roncsolni a hajat. 

Első körben egy kicsit időigényes, de hamar belejön az ember. Bevallom először nagyon bénáztam, nekem a leírásban szereplő lépések nem sokat mondtak, de szerencsére van fent videó a helyes használatról, így azért könnyebb volt leutánozni a lépéseket. Nem mondom, hogy most már tökéletes a technikám, de gyakorlás kérdése mire megszokja az ember a mozdulatsort. Még mindig jobb, mint amikor a körkefével és a hajszárítóval szerencsétlenkedek... Ebből a videóból ti is jobban rájöhettek a titkára, úgyhogy mindenképpen vessetek rá egy pillantást!Természetesen nem lennék hiteles előtte-utána kép nélkül, úgyhogy a jó ügy érdekében még ezt is bevállaltam. Képeken nem valami eget rengető a változás, de élőben azért sokkal jobban észrevehető. Próbáltam elővenni a legmegnyerőbb arcomat, értelemszerűen ez nem sikerült, a harmadik képen az a kis tincs az arcom közepén nem tudom hogy került oda. Ja, ez amúgy a lebarnult ábrázatom.

Vizesen, hajszárítóval megszárítva, hajtőemelés után

Összességében nem tartom nélkülözhetetlen terméknek, de alkalmanként igen jó szolgálatot tehet. Egyszerű és gyors a használata, viszonylag látványos lehet a végeredmény. Dúsabb, nagyobb tömegű hajnál valószínűleg sokkal látványosabb az összhatás.

Ha felkeltette az érdeklődéseteket ez a termék, akkor ide kattintva meg is rendelhetitek!

5 megjegyzés :

 1. ömm.. akkor most végülis szerinted jó vagy nem jó? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Összességében az ötletet jónak tartom, de nem hiszem, hogy mindenki ki tudná használni a terméket.

   Törlés
 2. Nem tudom,engem annyira nem győzött meg,már a képeid alapján sem . Hogyha az ember jól tudja használni a hajszárítót és mellé egy körkefét,akkor azzal is elérhető ugyanez a hatás,mint a videóban,kevesebb sütés nélkül. Emlékszem,amikor a White Hairbe mentem beszárításra,milyen dús hajkoronát kaptam,és elég tartós is volt. Csak jól kell használni ezt azt,és meg is van oldva :)

  VálaszTörlés
 3. Értem mire gondolsz, én örültem neki, mert olyan kétbalkezes vagyok a hajformázás terén, hogy az valami elképesztő, így nekem egyszerűbb volt így. A videó azért elég csalóka, bár nem tudom, hogy csak az én gyenge hajam miatt, de tényleg nem annyira látványos a változás.

  VálaszTörlés
 4. Látszik,hogy a lány haja fel van tupírozva,és hajlakkot is biztos,hogy nyomattak rá,mert amikor az elején kezdi el csinálni,és átteszi a másik oldalra a haját,akkor nem valami dús..következő résznél meg már húú de magas lett a töve ..még jó,hogy a white hairben nem manipulálják meg a végeredményt :D

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás