2014. október 11., szombat

DEAR DIARY... | Catrice kétméteres állvány


Újabb örvendetes hírrel szolgálhatok a sminkmániás olvasóknak, ugyanis tegnap végre lelepleztünk egy újabb meglepetést: az idei évben az Essence állványok mellett a Catrice termékpalettája is bővül, méghozzá egy új, kétméteres állványnak köszönhetően!

Rendkívül hangulatos helyen gyűltünk össze, ahol finom falatokkal és váratlan meglepetésekkel ünnepeltük az újdonságok érkezését. A meghitt világítás nem feltétlen volt bloggerbarát, de a hangulat remek volt. Finom falatokkal és kedves meglepetéssel vártak minket. Kezdetnek megtekintettük az új termékeket, majd egy különleges divatbemutató keretein belül láthattuk, hogy milyen ruhadarabok inspirálták az egyes trendkiadásokat.
Mindig is szerettem a Catrice termékeit, olyan jó már csak rájuk nézni is, hiszen gyönyörűek! Nem győztem képeket készíteni a sok újdonságról.
Ééés íme az új, gyönyörű kétméteres állvány! Örömhír, hogy már most megtalálhatjátok az Europeum Müllerben, hétfőtől a Köki üzletében, a későbbiekben pedig Kaposvár és Sopron városában is. Nagy örömünkre lassan, de biztosan terjeszkedik! Nézzétek ezt a rengeteg gyönyörűséget... Hát nem mesés?


Köszönöm a meghívást a rendezvényre, hihetetlen élmény volt! Remélem, hogy kedvet kaptok kipróbálni ezeket a termékeket, van ugyanis néhány igazán ígéretes darab köztük!
2 megjegyzés :

  1. Ha majd Debrecenben is lesz, akkor en is megnezem kozelebbrol. Kivancsi vagyok, mikor....

    VálaszTörlés
  2. Konkrétan ott ültem előtted és nem láttalak :D Király vagy Mia :D

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás