2014. december 18., csütörtök

DEAR DIARY... | Blog karácsony 2014


Idén másodjára szervezte meg Ilus, a Fiatalos Blog írója a Blog karácsonyt. Tavaly irigykedve néztem a többieket, hogy mennyire klassz ajándékokat zsebeltek be és milyen jól összehozta a csapatot ez a kezdeményezés. Akkor lemaradtam a jelentkezésről, de idén amint megláttam a felhívást, már küldtem is a levelet. :)

Engem Babus húzott, aki a Babus Beauty bloggerinája, és meg kell hagyni, igazán klassz kis csomagot állított össze nekem. Mikor meghozta a postás az óriási borítékot, már akkor éreztem a karácsonyillatot, de akkor még nem tudtam, hogy egy Yankee Candle illatozik a gondosan becsomagolt pakkomban. Két csodás körömlakk és egy tusfürdő is lapult az ajándékok között. Én mindennek nagyon örültem, sikerült eltalálni az ízlésemet. Még egyszer köszönöm szépen! :)
Az általános iskolai angyalkázást felidéző kis játék azt hiszem nem is sikerülhetett volna jobban, főleg azért, mert egy rendkívül kedves embert is megismerhettem az ajándékozás során. A gép nekem Nórit dobta, aki a Beauty Secrets From Nora blogot vezeti, sőt, még videózik is. Mikor levélben egyeztettük a címet, kiderült, hogy Nóri nagyjából öt percre lakik tőlem, ezért megbeszéltük, hogy egy kávézás közben adom át az ajándékát. A találka olyan jól sült el, hogy csak reménykedni tudok benne, hogy ismét sort kerítünk rá. Egy hihetetlenül aranyos lányt ismerhettem meg, úgyhogy nyomás az oldalára olvasgatni, mert hihetetlenül tehetséges blogger! :)

Nem bántam meg, hogy idén jelentkeztem erre a kis játékra, azt hiszem jövőre is belevágok! :)
Ne felejtsétek el megnézni a többiek posztját sem!

2 megjegyzés :

  1. Jajj köszönöm a kedves szavakat! :) én is örülök, hogy megismertelek és remélem, hogy találkozunk még majd, úgyhogy újév után egyeztethetünk is :D
    A tusinak milyen illata van? A csomagolása annyira szép! :)

    VálaszTörlés
  2. Valami csillámló csodát látok ott a háttérben, ami ha körömlakk, akkor nagyon szerencsés vagy :) Jó kis csomagot kaptál.

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás