2014. december 21., vasárnap

NAIL CLUB | 3rd Birthday


Hatalmas klisé így kezdeni egy bejegyzést, de őszintén nem tudom, hova szalad így az idő. Emlékszem még, mikor megkaptam az emailt, hogy nincs-e kedvem csatlakozni a Nail Club csapatához, majd kiugrottam a bőrömből. Még jó, hogy igent mondtam... :)

Persze most is egy kicsit különlegesebb bejegyzéssel készültünk a születésnap alkalmából. Azt találtuk ki, hogy egy-egy csapattag által inspirált manikűrt készítünk el. Szerintem mindannyiunknak igen felismerhető kézjegye van, ha körömfestésről van szó, ezért ennél testhezállóbb témát nem is választhattunk volna. Az én manikűröm Lexa munkáit idézi, legalábbis remélem, hogy felfedezi magát benne. :) Nagyon nehéz elkapni azt az életérzést amit ő képvisel, hihetetlenül egyedi munkái vannak, egész egyszerűen lehetetlen lemásolni őket. Nagyon kreatív és igényes munkái vannak, és egyébként óriási öröm, hogy a csapat miatt megismerhettem. :)

Felhasznált lakkok, eszközök:
H&M: Free You Mind
BPS körömfólia
Fehér akrilfesték
8 megjegyzés :

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás