2015. január 18., vasárnap

NAIL CLUB | Kitalált hős inspirálta


A mai Nail Club szuper témája egyben szomorkásabb üzenetet is hordoz. Sajnos mindannyiunknak éppen úgy alakult az élete, hogy nem tud teljes mértékben a csapatra koncentrálni, ezért egy kis kényszerpihenőt engedélyeztünk magunknak. A terv szerint március első vasárnapján már újra jelentkezünk, remélhetőleg kreatív energiáktól kicsattanva. :)

Az én manikűrömet Elza, A Frozen hősnője inspirálta. Elmondhatatlanul nagy hatással volt rám ez a hősnő és mindenképpen szerettem volna egy manikűrt szentelni a dolognak. A legtöbb Frozen nail art jeges, csillámos vonalat követi, én egy kicsit máshogy nyúltam a témához. Itt is előbukkannak a fagyos színek és egy csepp csillogás is, de csak olyan Ingridesen. Remélem tetszik nektek!5 megjegyzés :

 1. Brrrr, nagyon kis fagyos lett, nekem bejön! :D
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szeretem ezt a technikát, mert szép dolgokat lehet belőle kihozni - természetesen ez neked is sikerült, és én látom benne az 'Ingridességet' :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép lett, a sötét alapon olyan jól néznek ki ezek a vonások! :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás