2015. április 29., szerda

TESZT | Scholl Velvet Smooth elektromos talpreszelő


Jó, tudom, már a csapból is a talpreszelőről készült posztok folynak, de nem hagyhattam ki a beszámolót róla, ugyanis a legutóbbi negatív véleményem óta nagyot fordult a bennem kialakult konklúzió a termékkel kapcsolatban.

Szerintem nem nagyon kell ragoznom, hogy mivel hamarosan beköszönt a szandálos idő, előbújnak a lábacskáink, úgyhogy nem árt rendbe szednünk őket a szezonra. Nem vagyok az a típus, aki folyton magassarkúban mászkál, nem végzek állómunkát, de a vékony talpú cipők és az, hogy szinte mindig mezítláb mászkálok a lakásban igenis kikezdi a talpamon lévő bőrt.

Mit is mondhatnék? Muszáj a külsejéről is pár szót szólnom, mert egyrészt szupercuki ebben a rózsaszín verzióban, másrészt kellemes súlya is van, ami a kényelmes kialakításával együtt nagyon egyszerűvé teszi a használatát. A forgófejet egy kis műanyag kalap védi, a kapcsoló is kézre áll, egy mozdulattal működésre bírhatjuk.


 

Na jó bevallom, először azért kicsit féltem, hogy ez a gyorsan mozgó, hangosan hörgő kis dolog bedarálja a lábamat, de nagyon gyengéd működés közben, nem csikiz, alig érzem, hogy éppen a bőrömet koptatom. Fontos, hogy száraz bőrfelületen alkalmazzuk, az áztatást hagyjuk csak a procedúra végére, így sokkal hatékonyabban távolítja el az elhalt bőrrészt a gép.

A rotációs fej gyémántkristályokkal van ellátva, ez az újítás nagyot dobott a terméken. Én a legdurvább, extrakemény szemcséjű fejet használom, annak ellenére, hogy tényleg minimálisan száraz a talpam, de valahogy a többi fejjel nem éreztem ugyanazt a puha érzést a lábápolás végén.


 

Durva bőrkeményedéssel nem kellett megküzdenem még soha, de mondjuk akinek ilyen problémája van, szerintem inkább keressen fel egy szakembert, mielőtt vagyonokat elkölt csodaszerekre és kütyükre. A Scholl talpreszelőjével kiválóan karban lehet tartani a lábakat, de komoly bőrkeményedés esetében a pedikűröst nem helyettesíti.

Tudom, hogy a legtöbben borsosnak tartjátok az árát, de mióta én használom, valahogy sokkal nagyobb örömmel esek neki a lábápolásnak, szívesebben szánom rá az időt, mert utána tényleg olyan érzés, mintha felhőkön szökkennék.

A készülék ajánlott fogyasztói ára 11 999 Ft, 
a két darab pótfejet tartalmazó csomag pedig 4999 Ft.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás