2015. május 1., péntek

HAVI KEDVENCEK | Április '15


1. Aussie Miracle Recharge könnyű hajkondicionáló spray - Kezdjük ott, hogy ami Aussie, az ritkán rossz, úgyhogy már akkor szerelmes voltam a termékbe, amikor még ki sem próbáltam. Az illata valami csodás, tényleg azt kiabálja, hogy fújj már a hajadra, jó lesz, gyere! És tényleg jó! A hajtövekbe szoktam fújni közvetlenül hajszárítás előtt, az ujjaimmal alaposan beledolgozom a tincsekbe, aztán átszaladok rajta langyos levegővel. Most elég sok új hajápolási terméket használok, így a hajam egészen rendben van, biztos vagyok benne, hogy ez ennek a csodának is köszönhető. Arról nem is beszélve, hogy a hajam még másnapra sem lapul le.

2. Bourjois Healthy Mix korrektor - Szerencsére sosem voltak igazán táskásak és sötét karikásak a szemeim, valamint pattanás is szökőévente formálódik az arcomon, úgyhogy egy laza, könnyebb fedésű korrektorra fájt a fogam, ami nem szárítja ki a szemem alatti vékony bőrt. Jelentem, hogy sikerült megtalálnom. Szépen el lehet dolgozni, sárgás tónusú, amilyen sajnos az én arcbőröm is, telitalálat. Nem vagyok benne biztos, hogy ez életem legjobb korrektora, de az eddig próbáltakat simán lekörözte.

3. Maybelline Color Sensational rúzs - Na, megint egy rúzs. Eddig is imádtam őket, a függőségem és birtoklási vágyam lassan kezd elhatalmasodni, de hogy is lehetne ellenállni egy ilyen színnek? Ennél tavaszibb, élénkebb és különlegesebb árnyalatot nehezen tudnék elképzelni, ráadásul tartós, nem szárít, szuper formulája van. Bár nekem valószínűleg a cuki csomagolás is elég lenne, de ezért igazán nem hibáztathattok. Ez egyébként a 906 Hot Plum névre hallgat, és szégyelld magad, ha rúzsfüggő vagy, de még nincs a gyűjteményedben!

4. Dove Deeply Nourishing bőrtápláló krémtusfürdő - Életem első PixiBagje rejtette ezt a fincsi tusfürdőt, aminek a csiszolópapír tapintású bőröm szinte tapsolva örvendezett. Nagyon furcsa követelményrendszernek kell megfelelnie az általam használt tusfürdőknek, ezzel az ekcémával megáldott bőrrel igen válogatós lettem. Az én esetemben nem hívhatom csodaszernek, de tény, hogy kevésbé szárít, mint a mostanában vásárolt tusfürdőim többsége. El tudom képzelni, hogy egy egészséges bőrt valóban ragyogóvá tud varázsolni, úgyhogy bátran ajánlom nektek is. Már az illatáért megéri.

5. H&M karperecek - A legújabb kattanásom a mindenféle aranyszínű, merev karperecek. Ez itt mind a H&M-ből van, az alsó kettő szettben volt, a harmadik külön kapható. Annyira kis egyszerűek és mégis van bennük valami különleges, szeretek a részletekkel játszadozni, úgyhogy azonnal beléjük szerettem. Plusz pont, amiért több méretben is elérhetőek, így nem csusszannak le az irreálisan vékony csuklómról, mint a legtöbb hasonló bizsu.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás