2015. május 9., szombat

NEWBIES | AVON Magic Effects és Gel Finish körömlakkok


Szuper AVON újdonságok csöngettek be hozzám a napokban, amik eddig arra vártak, hogy a nagyközönségnek is bemutatkozzanak. A márka körömlakkjait mindig is szerettem, ezért kíváncsian vártam, hogy az újoncok mit tudnak. Ami egyébként feltűnt és nem feltétlen örvendetes, hogy észrevétlenül összementek, ugyanis eddig ha jól emlékszem 12 ml-es kiszerelésben voltak kaphatóak.

AVON Magic Effects Mineral Crush - Ruby

Ruby tulajdonképpen egy vérbeli homoklakk, az a finoman csillogós, nem harisnyaszaggató fajta. Akivel öröm a lakkozás, mert villámgyorsan szárad, aztán az elkészült mestermű pedig napokig háborítatlanul uralkodik a körmökön. Semmi rosszat nem tudok felhozni ellene, úgy működik, ahogyan kell, akiket még mindig lázban tart a homoklakk biznisz, az bátran ruházzon be rá. Két rétegben tökéletes.


AVON Magic Effects Matte - Inky Blue

Ezzel a lakkal nagy reményeim voltak, mert ő tartott a legnagyobb izgalomban a három közül. Matt finis, az üvegben mégis egy lilába hajló tintakék szín volt. Sajnos a félelmem beigazolódott, felkenve már inkább csak a kék érvényesül, kicsit unalmas, nem volt meg a kémia ennél a lakknál. Festés közben szinte azonnal szárad, úgyhogy nem egyszerű dolgozni vele, alaplakk nélkül kiemeli a köröm hibáit és mivel fedőlakk nélkül van értelme használni, így tartósságban sem jeleskedett, csúnyán kopik.


Fedőlakkal egy fokkal elfogadhatóbb, így már meg-megcsillannak a lila részecskék is.


AVON Gel Finish - Fabulous

Egyszerű és nagyszerű! Ez a lakk nem tud többet annál, mint amit ígér, azt viszont csont nélkül teljesíti. Egy álom vele a festés, gyönyörűen terül és két rétegben igazán szépen mutat. Az állaga szinte már vizes hatású, tükörsimára szárad önmagában is, jó érzés végre egy ilyen lakkal dolgozni. A színe valami korallba hajló dögös pink, ami nyáron szinte kötelező. A formulája miatt ez a kis csoda igazi jolly joker, nincs vele különösebb macera, ha egy bombabiztos, egyszerű manikűrre vágyom, biztosan eszembe fog jutni.


Összességében szerintem az Avon lakkok jó választásnak bizonyulhatnak azoknak, akik alapszínekre, megbízható körömlakkokra szavaznak. A Gel Finish családból még biztosan beruházok néhány színre, mert nagyon meggyőztek, a Magic Effects lakkok között is érdemes körülnézni, mert rengeteg izgalmas újdonságra bukkanhattok glitteres fedőlakkok, effektlakkok és homoklakkok formájában.

A körömlakkok ajánlott fogyasztói ára 1449 Ft, a májusi katalógusban 1 db termék 999 Ft, 2 db termék pedig 1598 Ft.

4 megjegyzés :

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás