2015. május 16., szombat

NEWBIES | Essence The Gel Nail Polish körömlakkok


Vagy egy hónapja befotóztam már az Essence új lakkjait, mert mindenképpen meg akartam osztani veletek, milyen csodás átalakuláson mentek keresztül. Új nevet kaptak, így már nem a jól ismert Colour&Go néven futnak, de az üvegcsék maradtak, így nehéz eltéveszteni őket. Új árnyalatok, új formula, új szerelem. Aki már lemondott az Essence lakkjairól nagyon remélem, hogy ismét tesz egy próbát, mert kellemes meglepetésben lehet része!

Essence The Gel Nail Polish - 38 Love Is In The Air

A sárga lakkok mindig, de tényleg MINDIG gyengébben muzsikálnak minden márka kínálatában, így muszáj volt tesztelnem őt. Nem is tudjátok, mennyire remek érzés az, mikor több évnyi kutatás után rátaláltok a tökéletes sárga lakkra, nekem ő az igazi. Két rétegben hiba nélkül elfedi a körmöt, szépen terül, nem marad foltos, nem pattog le két nap után... Ja és nem néz ki úgy, mintha valamilyen fertőző körömbetegséggel flangálnék, tökéletes pasztell, nem is akarok nélküle élni már.
Essence The Gel Nail Polish - 36 Dare It Nude

Nálam a nude lakkok is mindig rizikósak, üvegben szépek, aztán kiderül, hogy még véletlenül sem passzolnak a bőrszínemhez. Javítsatok ki, ha tévedek, de a Dare It Nude pontosan illeszkedik a bőrtónusomhoz, így nagyon finom, kifinomult a végeredmény. Krémes állag, két réteg, csoda!
Essence The Gel Nail Polish - 24 Indian Summer

Tudom még fokozni, mert korall lakkból is annyi van nálam, hogy Dunát tudnék rekeszteni velük, viszont valahogy egyik sem volt az igazi. Vagy túl narancsos, vagy túl rózsaszínes, de hát nekem barackosra lenne szükségem! Előbb kellett volna kérnem, az Essence ugyanis elhozta az álomlakkot. Két réteg!Essence The Gel Nail Polish - 40 Play With My Mint

A menta lakkokba örökké szerelmes leszek, ezért történik mindig az, hogy ha meglátok egy ígéretes példányt a polcokon, akkor nem tudok ellenállni neki, még akkor sem, ha éppen csak egyetlen árnyalattal tér el az otthoni 7673859 darab színétől. Kell és kész. Azok után meg főleg kellett, hogy az új Essence lakkokat kipróbáltam. Neked is kell, higyj nekem.
Essence The Gel Nail Polish - 13 Forgive Me

A lavina ezzel a lakkal kezdődött, ha jól emlékszem a Marie Claire egyik számához volt csomagolva, nem nagyon tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget. Egy unalmas délutánon pingáltam a körmeimre és már akkor tudtam, hogy nekem ezekből a lakkokból kell még. MÉG. Pedig nem is rajongok a rózsaszínekért, de mi már ez a szépség?
Az első lakk sikere után elvetemült módjára caplattam el a drogériába és söpörtem a kosaramba a cukorkaszínű lakkocskákat. Két rétegben fednek, tartósak, fényesek, álomszerű a formulájuk és nevetségesen olcsóak. Ha tehetném, minden Essence körömlakkból kiábrándult olvasómnak küldenék egy példányt, hogy meggyőzzem róla: érdemes velük kísérletezni. De tényleg, vegyetek egyet. A kedvemért!

Ajánlott fogyasztói áruk 549 Ft.

18 megjegyzés :

 1. Ó, ezek a színek! Még nem próbáltam ezt az új termékcsaládot, de muszáj lesz. A Te kedvedért. ;)
  xx Niki
  www.niksbox.com

  VálaszTörlés
 2. az indian summert én is megvettem és valóban nagyon szép. pont ahogy írtad, se nem túl rózsás, de nem is narancsba hajló. :) szerintem én is veszek még többet, mert ha jól emlékszem majdnem egy hetet kibír.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem tudom annyit bír-e, általában én nem szoktam addig bírni ugyanazt a lakkot! :D De nagyon szuperek, ez tény :))

   Törlés
 3. Nagyon szép lakkok,a nude tényleg a te bőrszínedhez passzol! Nekem a 13 fergive me és a Indian summer van meg és nagyon szeretem őket :) Még fogok beszerezni belőlük egy párat :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Helyes! Szerintem ezek így most a legszuperebb drogériás lakkok! :)

   Törlés
 4. Annnnnyira szépek ezek az árnyalatok, de nekem annyira nem szabad lakkot vennem :D Fedőlakk nélkül ilen szép fényesek? *-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bizooony, ezek mind fedőlakk nélkül ilyenek! Én nem tudok nekik ellenállni :D

   Törlés
 5. A play with mint és a forgive nekem is megvannak annyira szépek. :3 Meg úgy jó az egész állványra ránézni, annyira jó színek vannak. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, jó megint úgy menni a drogériákba, hogy ha leveszek egy Essence lakkot impulzusvásárlóként, akkor nem kell azon aggódni, hogy milyen lesz a minősége. :)

   Törlés
 6. Mind tényleg nagyon szép! Mindenképpen körbenézek majd az állványon, és valószínűleg el is hozok egy lakkot :D

  VálaszTörlés
 7. nekem is megvan a play with my mint és a forgive me is. mind a kettő csodálatos, nagyon szeretem őket. :)

  VálaszTörlés
 8. okéé, most már végérvényesen kell a nude és a sárga is :) :D

  VálaszTörlés
 9. nem lett volna szabad megnéznem ezt a posztot... *.*

  VálaszTörlés
 10. Nagyon szépséges az összes, de még mindig a régi emlékekből táplálkozom, szóval nem fogom egyelőre megközelíteni az állványt, ami jobb is, mert kissé felduzzadt az újonnan vásárolt, de még fel nem kent lakkok kupaca :)
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 11. Ezek gyönyörűek! Én is már mióta keresek egy rendes korall lakkot, most sajnos meg kell néznem élőben is őket... :D

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás