2015. május 23., szombat

NOTD | Let Me Tell You This Story

Ez a manikűr egy laza esti bulihoz készült, éppen a mandulára/hegyesre reszelt körmökkel próbálkozom. Tudom, nem az igazi, de még nem adom fel, megvárom, míg kicsit jobban megnőnek, úgy valószínűleg jobban mutat majd és könnyebb lesz egyformára reszelni őket.

Idejét sem tudom már, mikor volt utoljára fekete a körmöm, de nem is értem, miért mellőztem mostanság ezt a színt, szeretem, ha a körmeimen van. Persze önmagában nem hagyhattam, mindig kell egy kis csillogás, így jöttek képbe a különböző fedőlakkok meg glitterek. Ilyenkor pontozóval viszem fel a csillámokat, hogy ne legyen túl vastag réteg a körmömön, arról nem is beszélve, hogy így egyszerűbben a helyükre lehet utasítani a kis glittereket. Egy görbe éjszakához szerintem tökéletes egy ilyen festés.Felhasznált lakkok, eszközök:
Sally Hansen: Black Out
China Glaze: Techno
Golden Rose: 3D Glaze Top Coat 13
Essence: Glitter Deluxe
Apró csillagok


3 megjegyzés :

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás