2015. szeptember 23., szerda

ENCHANTING LACE w/ AVON


Igen, megint Avonos jóságokkal készültem, itt csücsülnek már egy ideje és meredten figyeltek rám, hogy készítsem el ezt a bejegyzést, úgyhogy íme. Így előre csak annyit, hogy semmiféle csoda nincs ezekben a lakkokban, inkább most azt próbálom megmutatni, hogy miféle manikűrt lehet velük elkészíteni, mert sokaktól hallottam már, hogy nem igazán tudják hova tenni a matt glittereket.

Láttunk már hasonló körömlakkot más márkától is, úgyhogy ezt nem nevezném újdonságnak, viszont az Avon ügyesen csipkehatású fedőlakknak keresztelte őket, ami engem viszont azonnal megihletett. Rögtön megláttam ezekben a finom árnyalatú matt glitterekben a fantáziát, és a fejemben már össze is állt a manikűr.

AVON Magic Effects - Lovely Lace

Az első lakkban fehér és bézs árnyalatú matt glitterek úszkálnak az egészen aprótól a leghatalmasabb méretig. Nem nagyon kellett kotorászni az üvegben, hogy elkapjam őket, egy rétegben, egy kis igazítással szépen a helyükre csücsültek. A manikűrhöz egy nude alapot és egy rózsaszín, irizáló fedőlakkot használtam, erre jött a kis csipkés.


AVON Magic Effects - Delicate Pink

A csipke szó hallatán nekem a rózsaszín is belefér még a pakliba, úgyhogy másik választottam ez a kedveskés darab lett. Fehér, halvány rózsaszín és pink glitterek ezrei vannak az üvegben, pont, mint az előzőnél, minden méretben. Teljesen ugyanúgy viselkedik, mint a fenti társa, ezt is nude alapra kentem, most viszont egy lilán irizáló fedőt választottam még hozzá.


Számomra ezek a lakkok minden alkalomra megfelelnek, egy visszafogott manikűrhöz, egy téli, hógömb inspirálta kreációhoz, vagy akár egy húsvéti vidám festéshez is el tudom őket képzelni. Romantikus velük a végeredmény, bár most nem feltétlen erre vágyom, inkább az őszi dögös vörös lakkokra szomjazom, de még így kitérőnek is kellemes volt őket felkenni.

A lakkokat az aktuális Avon katalógusban megtalálhatjátok, ezen a kettőn kívül még három színben, 1449 Forintért, de érdemes figyelni az akciókat!

Próbáltátok már ezeket a lakkokat?

1 megjegyzés :

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás