2015. október 1., csütörtök

HAVI KEDVENCEK | Szeptember '15


1. LUSH Cup O' Coffee arc- és testpakolás - Csoda, csoda, csoda! Eléggé impulzusvásárlás volt ez a termék, mert úgy volt, hogy csak megszaglászom. Aha, na végem is volt. Igazából az sem érdekelt volna, ha nem válik be, néha csak szagolgatni is jól esett volna, de az a helyzet, hogy nagyon is hatásos. Tényleg felébreszti a bőröm, valahogy olyan rendezettebb lesz az arcképem, kisimultabb leszek tőle és nem utolsósorban pihe-puha bőrt hagy maga után. Igazi kincs.

2. Catrice Absolute Matt paletta - Ha már kincsekről beszélünk, ez is új felfedezés, annak ellenére, hogy már egy éve a sminkes fiókban lapul. Valahogy nem került a kezem ügyébe, nagy kár, most azonban ahogy csak lehet kihasználom. Nagyon ügyes színek vannak benne, bár én a matt festékektől mindig viszolygok, ezekkel élmény alkotni, igazán megszerettem ezt a palettát.

3. got2b 2 sexy volumennövelő hajhab - Ami nélkül már élni sem tudok. Sajnos ezzel a lelapuló és vékony szálú hajjal ami a fejemre nőtt sok mindent nem tudok kezdeni hasonló termékek nélkül, ez pedig közülük a legjobban teljesítő mostanában. Nagyon precízen a hajtövekre lehet vele fújni az anyagot, nem ragasztja össze a tincseket és napokkal később is látszik a hatása. Meg finom illata is van.

4. Travalo tölthető parfümszóró - A dm-ben dobálták asszem 700 forintért, én meg rögtön kettőt is vettem belőle, mert régóta fájt rá a fogam. Akkora terhet vesz le a vállamról ez a kis darab műanyag, hogy el sem tudom mondani. A legtöbb parfümöm egyáltalán nem táskába dobós, arról nem is beszélve, hogy utazás közben halálra izgulom magam, hogy épségben maradnak-e az út végéig. Tényleg nagyon szuper.

5. Yves Rocher So Elixir Bois Sensuel EDP - Oké, csak szeptember utolsó napjaiban kaptam rá, de akkor nagyon. Ez az illat maga a tökély, bár nem tagadom, valószínűleg nem sokan értenétek velem egyet, ugyanis nagyon meghatározó és szélsőséges ez a parfüm. Pacsuli, vanília és írisz, egyszerre érzéki, ünnepélyes és mégis hétköznapi, számomra nagyon különleges ez az illatkombináció. Pontosan az ilyen parfümökért élek-halok, nem szeretem az édes, vagy túl virágos parfümöket, nekem kell bele valami karakter, amitől felejthetetlen lesz. Szerelmes vagyok belé.

1 megjegyzés :

  1. Hálásan köszöni a hajam a got2b tippet, ez egy megváltás lesz a hajkoronámnak! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás