2015. október 29., csütörtök

NOTD | You're My Kill Of The Night

Maga a Halloween sosem hoz annyira lázba, hogy ész nélkül díszítsem a lakást és rémisztgessem a szomszédokat - látnak eleget kávé nélkül reggelente - de mivel a horrorfilmek nagy rajongója vagyok, ezért minden évben megpróbálok valami nagyon ocsmány manikűrt is elkészíteni, mert miért ne. Mondjuk a 2012-es alkotást nem fogom túlszárnyalni soha.

Nem fogok hazudni, a véres, nagyon gore témák tetszenek a leginkább manikűrként, ezeket próbálom újjáéleszteni minden évben kicsit máshogy. Idén a sikkesen véres témakört választottam, én nem tudom miért, de van benne valami elegancia. Jó, ne figyeljetek rám, túl sok American Horror Story-t néztem.


Ez az egész tulajdonképpen úgy készült, hogy kiöntöttem egy kevés körömlakkot, belenyúlkáltam és feltapicskoltam a nude alapra. Ez mindaddig mókás, amíg nem kell lemosni az ujjaidról. A pirosas, bordós lakkokat mindig vegyítem egy kis feketével is, önmagukban kicsit erőtlenek és inkább rózsaszínnek látszanak, az pedig ugye nem egészen olyan, mint a vér. Látszódnak az ujjlenyomatok? Direkt vannak!


Felhasznált lakkok:
KIKO: 372
Max Factor: Ruby Fruit
Zoya: Livingston
Sally Hansen: Black Out


11 megjegyzés :

 1. Úúúú, imáádom! Nem túlságosan elborult, de abszolút eléri a célját, ha creepy halloween-i körmöket akarunk :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik! Pont ez volt a cél, ezek szerint sikerült. :3

   Törlés
 2. Iszonyat jó! A hüvelykujjas képed olyan, mintha csipke minta lenne, imádás. ♡

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Imádom, hogy még ebben is csipkét látsz! :DDD <3

   Törlés
 3. En is akarok ilyen kormokeeeeeet! <3

  VálaszTörlés
 4. Jajj, nagyon jo lett! En is gondolkoztam, hogy halloweenra valami hasonlo ujjal tapicskolosat csinalok. :D Tetszik, ahogyan te kivitelezted!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Rájöttem, hogy tapicskolva a legélethűbb! :D Kíváncsi vagyok te mit fogsz alkotni! <3

   Törlés
 5. Nagyon jó lett az idei manid is! Mikor kisképen pillantottam meg, nekem is rögtön a 2012-es manid ugrott be. Még mindig kiráz tőle a hideg, ha rá gondolok. xD

  VálaszTörlés

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás