2015. november 1., vasárnap

HAVI KEDVENCEK | Október '15


1. The Body Shop kamillás sminklemosó olaj - Hónapok óta fájt rá a fogam, de a pénztárcám nem engedélyezte ezt a beruházást, mert valljuk be, egy sminklemosóért több ezer forintot elkérni kicsit túlzás. Jó, nekem az, de még csak most ismerkedem a komolyabbnak számító arcápolási termékekkel, ezért így elsőre kicsit ijesztő volt. Nem bántam meg, hogy végül megvettem, bár nem tartozik a mindennapi arcápoló rutinomhoz, inkább akkor szeretem elővenni ha a bőröm nagyon fáradt és kedvtelen. Ha ilyenkor használom az arcom sokkal rugalmasabb és élettel telibb lesz, nagyon-nagyon megszerettem.

2. Catrice Ultimate Stay ajakrúzs - Nem tudok betelni ezekkel a rúzsokkal, krémesek, pigmentáltak, hidratálnak, tartósak és az áruk is baráti. Még véletlen az összes árnyalat beleugrik a kosaramba egyszer... Tovább nem tudom ragozni, egyszerűen tökéletes, most éppen a Plum & Base árnyalatba vagyok szerelmes.

3. Yves Rocher Sérum Exceptionnel hajerősítő szérum - Amikor valamilyen hajápoló készítményt vásárolok, mindig ügyelek rá, hogy könnyed terméket válasszak, ami ellenállóbbá varázsolja a töredezésre hajlamos hajkoronámat. Már sokszor említettem, hogy vékony szálakkal küzdök, és az a helyzet, hogy bármennyire is hatékonyak a hajvégápoló olajak, néha érzem, hogy elnehezítik a frizurámat. Ugyan csak néhányszor próbáltam, de úgy tűnik, hogy az Yves Rocher tejes széruma megoldotta ezt a problémát, szépen teljesíti amit ígér, remélem, hogy a megelőlegezett bizalmamat jól ki is használja, és hosszútávon is számíthatok rá.

4. Yves Saint Laurent Cinema EDP - Anyukámtól kaptam ezt a mesés, igazán határozott illatot. Ha megérzem az illatát, mindig az jut eszembe, hogy Hollywood aranykorában a legcsillogóbb színésznők pontosan ilyen mesés illatfelhőben úsztak a vörös szőnyegen. Nem néztem utána pontosan, de a pézsma határozottan érződik rajta, valami hihetetlen virágkavalkáddal karöltve. Önbizalom egy csinos kis üvegben.

5. F&F napszemüveg - Potom 290 forintért sikerült lecsapnom rá és még hat hasonlóan szuper társára egy bevásárlás során, ennyiért igazán nem hagyhattam ott. Nyáron fesztiválozás közben szerettem bele ebbe a formába, de valahogy nem éreztem magaménak. Nagyobbat nem is tévedhettem volna, tök ügyesen be lehet illeszteni a ruhatárba, a basic cuccokat ügyesen megkoronázza, hiszen nem egy mindennapi forma. Imádat!

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Köszönöm a kommentet, a megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik meg. Mindent elolvasok és hozzászólásokra igyekszem válaszolni. Ha kérdésed lenne nyugodtan írhatsz e-mailt erre a címre: fckyeahprettynails@gmail.com ❤

Havi bontás